Obdelava osebnih podatkov

Politika zasebnosti spletne strani https://anandajoga.si/ je sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Spletno stran upravlja podjetje:

ANANDAJOGA Saša Miklič s.p.
Rožna dolina, cesta XVII 1
1000 Ljubljana
MATIČNA ŠTEVILKA: 8316457000
DAVČNA ŠTEVILKA: 82087873

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik preko spletne strani anandajoga.si  zbira osebne podatke strank. Kot upravljavec osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.

Na naši spletni strani shranjujemo naslednje podatke

Analitika ( IP naslovi )

Podatki ki so poslani preko kontaktnega obrazca ( Ti podatki se hranijo do konca povpraševanja)

E mail oglaševanje

Podatki ki so poslani preko obrazca za kontakt

Naša politika glede varovanja osebnih podatkov:

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov naših strank.

Osebnih podatkov pod nobenim pogojem dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih obdelovala katerakoli tretja oseba.

Pravila o varstvu osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali in dopolnjevali v skladu s spremembami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov.

Osebne podatke hranimo, dokler je to nujno potrebno za izpolnjevanje namena, zaradi katerega so bili zbrani oziroma do preklica privolitve posameznika.

Namen obdelave zbranih osebnih podatkov

Osebne podatke bomo uporabili izključno za namen, za katerega so bili zbrani. Upoštevamo samo privolitve posamezmika.

Osebne podatke strank, ki so privolile v prejemanje obvestil o naših novostih in dogodkih, bomo uporabili samo za obveščanje po e-pošti.

Osebne podatke strank, ki nam na spletni strani preko kontaktnega obrazca oddajo sporočilo, bomo uporabili samo za odgovor na zastavljeno vprašanje oziroma povpraševanje.

Postopek uveljavljanja pravic posameznika

Za vse informacije o obdelavi osebnih podatkov, na katerega se osebni podatki nanašajo (pravica do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivosti in ugovora), se lahko povežete z upravljalcem osebnih podatkov

ANANDAJOGA Saša Miklič s.p.
Rožna dolina, cesta XVII 1
1000 Ljubljana
MATIČNA ŠTEVILKA: 8316457000
DAVČNA ŠTEVILKA: 82087873

Lahko  nas kontaktirate na email naslov: info@anandajoga.si ali nas pokličete na številko 041/928-327

Na vašo zahtevo, bomo odgovorili brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic lahko od vas zahtevamo dodatne podatke. Če dokažemo da vas ne moremo identificirati lahko ukrepanje zavrnemo.

Odjava od obveščanja

Od prejemanja obvestil po elektronski pošti se lahko odjavite kadarkoli,v prejetem sporočilu samo kliknete na povezavo za odjavo.Lahko pa nas tudi kontaktirate na info@anandajoga.si ali na telefonsko številko 041/928-327.

Če boste po odjavi še sprejemali sporočila, nas nemudoma kontaktirajte. In bomo zadevo uredili.

Pravica do pritožbe

Če menite, da kršimo veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko  oddate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu na naslov Informacijski pooblaščenec, Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana, telefon 01 230 97 30, e-naslov gp.ip@ip-rs.si.