Zvočna gong kopel

Zvočna gong kopel je edinstvena, sprostitvena izkušnja.
Je orodje pri zdravljenju, s katerim so si pomagala že mnoga ljudstva pred več tisoč leti.

Glasbila ustvarjajo vibracije miru, lepote, ljubezni, popolnega reda, svetlobe, potrpežljivosti, strpnosti in enotnosti. Vse naše celice začnejo vibrirati v tej posebni vibraciji, kar v telesu sproži samozdravilne procese. V telo vnese harmonijo in ravnovesje – na naši čustveni, psihični, duševni in telesni ravni.

 

 

Gong ustvarja harmonične frekvence po načelu Zlatega reza in uravnava levo in desno polovico možganov.
Kristali predstavljajo čistost, frekvence kristalnih posod nas negujejo in višajo našo zavest. Zvok kristalov je poseben, mnogi po končanem dogodku rečejo, da je božanski. Terapevtski instrumenti tibetanske sklede, kristalne posode, kristalna harfa, COD boben, uglašeni na energijske centre v telesu (čakre) ter šamanski boben, zvončki in ostali instrumenti sprožijo vibriranje vsake celice v telesu. Naše telo vsebuje med 70% do 85%  vode, ki prepoznava in sprejema te vibracije. Instrumenti proizvajajo zvok OM – kozmični zvok, ki ga sestavljajo najvišje in najčistejše vibracije. Je vibracija miru, lepote, ljubezni, popolnega reda, svetlobe, potrpežljivosti, strpnosti in enotnosti. Vse naše celice začnejo vibrirati v tej posebni vibraciji, kar v telesu sproži samozdravilne procese. V telo vnese harmonijo in ravnovesje – na naši čustveni, psihični, duševni in telesni ravni.

Vibracije in zvok instrumentov med zvočno kopeljo omogočijo:
· globoko sprostitev in umirjanje misli
· počitek in notranji navdih
· razbijanje določenih vzorcev in iskanje odgovorov
· zdravljenje telesa, uma in duha
· ublažitev ali odprava bolečin
· spodbujanje spanja
· pomladitev telesa
· samoregulacijo
· sprostitev blokad, stresa, čustev, napetosti in posledično olajšanje
· vzpostavitev ravnovesja v telesu in ustvarjanje harmonije
· spajanje z višjim jazom
· kar v danem trenutku najbolj potrebujemo

 

Zvočna kopel je zastavljena tako, da vsak prejme točno to, kar v danem trenutku najbolj potrebuje. Za nekatere je to globoka sprostitev in razbremenitev od vsakdanjega stresa, za druge pa harmonizacija in aktivacija notranjih procesov na celični ravni. Kakorkoli, gre za izkušnjo, ki nas znova postavi v središče, poveže z našim notranjim bistvom in prispeva k dvigu naše zavesti.
S pomočjo kristalne harfe lahko dobimo odgovore  pri raziskovanju naše človeške globine, občutimo čustveno, globoko segajoče, skrivnostno, sanjsko povezavo z naravo in prebudimo notranjega otroka ter pomirimo dušo.

Zvočna kopel poteka v sproščenem in varnem vzdušju, ki prinaša globoko sprostitev uma in telesa.

Na dan zvočne terapije in še naslednji dan popijte veliko vode!

Potrebna oprema: podlaga za ležanje, odeja, blazina in po potrebi toplejša oblačila.