Zvočna gong kopel – Petek, 10.5.2024 ob 19h

by | Sep 21, 2023

S Teo vas prisrčno vabiva na zvočno gong kopel za harmonijo čaker v petek, 10. maja 2024 ob 19. uri v Center aktivnosti Nove Fužine 40, Ljubljana!

Energijska središča ali čakre predstavljajo energijsko kolo življenja v telesu. V naslednjih mesecih bo vsaka gong kopel usmerjena v harmoniziranje posamezne čakre in vzpostavitvi harmonije z ostalimi čakrami. Usmerjene bodo k dvigu vibracije in spuščanju čustvenih in mentalnih stanj, ki ustvarjajo zastoje. Izboljšanje pretoka življenjske energije omogoča prehajanje na višje nivoje delovanja in bivanja in vpliva na dobro počutje in zdravje. Predstavlja duhovne temelje našega samorazvoja.

Tokrat se bomo v zvočni gong kopeli usmerili na harmoniziranje  četrte srčne čakre.

Vibracija gongov se bo dopolnjevala z  vibracijo dveh kristalnih posod, ki vas bo povezala z vibracijo zemlje, srca in narave (432 Hz)  in dodatno okrepila  vašo energijsko pretočnost.
Harmonijo čaker je potrebno vzdrževati. V času med dvema zvočnima gong kopelima se priporoča, zdrav življenjski slog, druženje s pozitivnimi ljudmi, sprotno reševanje neugodnih čustvenih stanj in situacij, pozitivno izražanje in naravnanost.
Lahko se udeležite ene same zvočne gong kopeli, za celovitejšo zvočno preobrazbo pa ste vabljeni na udeležbo v vseh.
Kakšni so splošni učinki zvočne gong kopeli?
– Zvočna masaža celic pomlajuje.
– Zavest se zlije s prvinskim namenom našega delovanja, vzpostavimo boljši stik s seboj.
– Sproščajo se toksini, zastoji energije, razgrajujejo se negativni miselni vzorci.
– Globoka sprostitev nastopi in izboljšanje počutja.
– Samoregulacija telesa – uravnoteženo delovanje obeh možganskih polovic.
Potek zvočne gong kopeli:
Uvodna povezava z dihom in telesom. Uglasitvena meditacija in prepustitev vibraciji zvoka gongov in drugih glasbil. Obuditev v sedanjost in kratka podelitev izkušenj.
Z udeležbo v gong kopeli lahko preoblikuješ svoje življenje in s tem prispevaš tudi k razvoju skupnosti!
Že po 20 minutah so celice bolje prepojene s kisikom. Ena ura zvočne gong kopeli deluje na telo kot 4 ure spanja. Sprostitev v zvočni gong kopeli je primerna za vse starosti.
Pridi oblečen/a v udobna oblačila in prinesi s seboj vodo, ki se bo informirala z zvokom in pomagala pri dodatnem razstrupljanju telesa.
Zaživite uglašeno svoj enkratni potencial!
Prispevek: 20 €
Saša in Tea
Obvezna prijava:
Saša Miklič 041 928-327

Prijavite se lahko tudi preko spodnjega kontaktnega obrazca

Ali se strinjate z shranjevanjem osebnih podatkov ( GDPR )

10 + 7 =