Čakra joga – Junij 2024 ob 19h

by | Okt 5, 2023

Zaradi velikega povpraševanja odpiramo še eno skupino začetnega tečaja Čakra joge in sicer:
– Vsak četrtek ob 13h na Viču!
Tečaj je namenjen vsem tistim, ki si želite s pomočjo joge prepoznati, vzljubiti in obvladati svojo naravo in svoje sposobnosti!
Zdravje našega telesa, kvaliteta naših misli in čustev ter moč naše duše določa kvaliteten pretok energije v čakrah oziroma energijskih prevodnikih, ki v našem telesu delujejo na subtilnem nivoju.
V telesu je sedem do osem glavnih ter veliko število manjših čaker. Prisotne so na energijskem nivoju. Na fizični ravni so povezane z žlezami za notranje izločanje in sistemom živčevja. Njihova lokacija ustreza področju z visoko električno aktivnostjo, kjer se združujejo živci – v brahialnem ter križničnem delu (glavne čakre) ter komolcih in kolenih (manjše čakre). Nadzirajo kroženje prane – energije.

Neprimeren življenjski stil, živčna napetost, strah ipd. blokirajo pretok energije skozi čakre, kar se odraža v porušenem delovanju avtonomnega živčnega sistema. Na primer, ko zavzamemo obrambno držo, kot odgovor na negativen dražljaj, prekinemo pretok energije v čakrah in s tem ošibimo delovanje organov ter sistemov v telesu.

Na tečaju Čakra joge bomo spoznali sistem čaker ter njihov vpliv na zdravje in delovanje vitalnih telesnih organov, misli in čustev. Naučili se bomo uporabljati različne jogijske tehnike za izboljšanje pretoka energije v čakrah. S povečanjem prane oziroma energije, se naše telo avtomatično odzove z zdravim in uravnovešenim delovanjem tako na fizični kot tudi psihični in čustveni ravni. Rezultat pa je mir in zadovoljstvo.
Tečaj Čakra joge vodi certificirana učiteljica joge in ajurvedska marma terapevtka Saša Miklič in traja od oktobra 2023 do junija 2024.
Cena je 55€ na mesec ali 16€ za en obisk.
Dobrodošli ????
Dodatne informacije in obvezna prijava:
ANANDAJOGA, Saša Miklič
041 928-327

Prijavite se lahko tudi preko spodnjega kontaktnega obrazca

Ali se strinjate z shranjevanjem osebnih podatkov ( GDPR )

9 + 15 =